Min Levitra personliga upplevelse Köpa Levitra I Örebro

Min Levitra personliga upplevelse Köpa Levitra I Örebro

Jag är normalt sett en mjuk talad person så det är inte lätt att prata om erektil dysfunktion (ED). Detta berodde troligen på min stränga uppväxt i Melbourne där mina föräldrar lärde mig att suga upp det när jag möter personliga hinder och problem. Tja, jag går emot normen för den här eftersom jag tycker att det är viktigt för alla australiska män och de runt om i världen att söka hjälp när det gäller ED.

Vad Kostar Levitra Med Recept

För cirka 18 månader sedan började jag märka att min sexuella prestanda i sovrummet började minska

Jag hade precis fyllt 50 år ett par månader tidigare så kände att det kan vara något att göra med det. Så för att vara på den säkra sidan gick jag och besökte min läkare. Han gav mig en full fysisk och än vi satt ner och pratade i cirka 10 minuter. Läkaren sa att allt såg bra ut men skulle behöva vänta en vecka eller så för att få tillbaka resultaten av mitt blodprov. Vi talade emellertid om mitt ED-problem och han sa att detta var relativt vanligt för män i 50-talet. Eftersom jag inte hade någon historia av hjärtproblem, rekommenderade han att jag skulle överväga att ta Vardenafil som annars kallas Levitra .

Vad är Levitra?

Detta märke av ED-piller har fördelen framför några av de andra mer populära i det att det lämnar din kropp snabbare och i allmänhet är billigare. Även om jag förstod teorin om att dessa piller skulle hjälpa till att öka blodflödet till min penis, var jag fortfarande skeptisk till om det skulle fungera eller inte. Eftersom jag inte hade något att förlora tog jag mitt recept från läkaren och åkte till ett apotek beläget utanför Sydney för att få det fyllt.

Levitra-pris i Sverige

Det kostade mig per 20 mg piller och fick 30 av dem. Min läkare sa till mig att jag inte borde ta dessa dagligen som några av de andra märkena, bara när det fanns en chans att sexuell stimulering kunde leda till samlag. Att chanserna för biverkningar var mindre, särskilt de som är förknippade med hud- och hudutslag.

En vecka senare bestämde jag mig för att testa Levitra

Jag hade nyligen gått ut med dessa kvinnor från jobbet ett par gånger, men tidigare hade jag inte mod eller förtroende för att se om hon skulle gå i säng med mig. Tja hon accepterade en middag och filmdatum under helgen och jag var uppriktigtvis fortfarande väldigt nervös. Middagen gick bra trots ungefär halvvägs genom filmen, det enda jag kunde tänka på var att komma in i hennes byxor. Jag ursäktade mig till toaletten, tog en av Levitra-pillerna och än återvände tillbaka till filmen där jag gjorde en lam ursäkt om att middag inte skulle komma överens med magen.

Mitt datum måste ha haft liknande tankar som mig eftersom hon inte ifrågasatte min plötsliga begäran att lämna och gå rakt tillbaka till mitt hem

Körningen till min plats tar normalt cirka 20 minuter och det var lite svårt att köra eftersom min penis redan började bli förstorad. Så snart vi gick in i dörren, började vi ägna oss åt tunga klappar och gick rakt mot sovrummet. Jag kände att jag var i 20-talet igen när min penis blev stenhård när vi ägde oss åt oralsex. Resten av natten var minst sagt fantastiskt och jag visste att jag hade erövrat detta ED-hinder. Naturligtvis var mitt datum lika nöjd och vi har dejtt regelbundet sedan dess.

Mitt råd till alla som upplever eller börjar uppleva ED är att gå till din läkare för att se om Levitra är rätt för dig

Att bli generad är en normal reaktion, men att inte njuta av livet under mitten av åren kommer att vara något du kommer att ångra. Levitra gjorde underverk för mig och jag är säker på att det kommer att hjälpa dig inom och utanför sovrummet.